onsdag den 27. januar 2010

visit taske i jute bindegarn


Jeg har lavet en visittaske i jute bindegarn ,den var lidt siv og strikek men blev da ganske sjov færdig, opskriften blev jeg inspireret i Hendes verden's lille hæfte nr 33 2008 der var den strikke i andet garn , jeg har ikke fulgt monteringen , jeg lavede den som kuvert model men brugte fangemønsteret.

søndag den 24. januar 2010

strikket ring og andre smykker

Lidt strik med guldgarnet metallic ,ring og armbånd , armbåndet er strikket lige som ringen men blot med flere masker så det passer om håndledet. Min filtede taske skulle da også lige med her på min scrapside .Jeg skulle da lige lave en strikket ring med en sød perle på .


Elefanthuer


Jeg fik lavet 2 elefanthuer mere ,en anden model end den tidligere strikket,denne model er også rigtig god , jeg har ikke fulgt opskriften helt da der var huller til rem hvis den bruges under en jelm, og jeg har strikket rib i omkredsen ved ansigtet. Elefanthuerne er strikket fra Linket her http://www.knitty.com/ISSUEwinter06/PATTantifreeze.html

fredag den 8. januar 2010

Strik i raksokkegarn


En hue med lille snoning i raksokkegarn er det også blevet til den er strikke fra linket her http://www.knitalot.dk/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=43 dog har brugt flere masker og slå op med da jeg har brugt raksokkegarnJeg fik lavet en elefanthue , min blev lavet ved og se på forskellige opskrifter og kom til dette resultat, den er strikket i raksokkegarn så den er varm,modellen er en løs model, den sidder ikke stramt.

jeg strikkede dobbelt kant i hullet ved ansigtet det syntes jeg ser mere færdigt ud .Topstykket er taget ind efter samme model og metode som den stribede hue på min blogjeg skulle bruge en model så manden måtte stå for skud.Garneforbrug er 200 gr raksokkegarn

fredag den 1. januar 2010

Spare tider


Jeg lavede ny fødder i min mands knæstrømper ,skaftet var så godt at nye fødder kunne godt betale sig og jeg var heldig og havde garn der passede i farven som skaftet var.

og så er strømperne klar igen , man sparer 60 gram garn ved og beholde de gamle skafter .