fredag den 19. februar 2010

Hjemmesko blev til en taske

Tasken fik en kæde som hank , tasken den er ennu flottere i virkeligheden . Farven svinger lidt alt efter lyset da jeg tog foto af den .

Nu fik jeg tasken filtet og syet 2 knapper i , nu er det så jeg vil tænke på hvilken hank jeg vil sætte i måske en kæde hvis jeg kan finde en, jeg kunne jo også hækle en hank i dobbelt garn med perler hæklet ind hist og her,men nu ser jeg hvad jeg finder på, jeg vil nok se om jeg kan hitte en kæde i næste uge som første prøvning.Tasken måler 14+ 26 cm i lommen er der fint plads til en mobilHjemmeskoens opskrift blev til en taske , jeg har blot strikket ribstykket længere , jeg har også strikket en lomme og sat indvendig og lavet en klap hvor der så skal en knap i , der skal også en knap i oppe i hanken, i morgen skal den filtes tasken det bliver spændende .

Hjemmesko


De sjove hjemmesko er strikket fra Familie Journalens opskrift nr 51 14 December 2009. De er rigtig sjove og gode og havde på , mine er strikket i raksokkegarn , der kunne sættes en sål af skind under det vil forstærke levetiden på hjemmeskoene, så muligvis vil jeg havde fat i noget skind der passer .jeg har foldt hælens spids op og sat en knap i så ligner de næsten mogasiner.

Hue og sjal


Prinsesse Mary hue og sjalet øjne i nakken har jeg fået lavet , sjalet var i Familie journalen uge 40 2009, begge dele er strikket i 50 0/0 uld og 50 0/0 acryl .

onsdag den 10. februar 2010

pulsvarmer med perler og andet strik

Den kitfarved hue tættere på , huen er strikket i strømpegarn 75 0/0 uldEn pulsvamer med perler og to huer en med dobbelt bort og en mixet hue og 2 pandebånd er blevet strikket her i vinteren.


Der er brugt 392 perler til hver pulsvarmer så det er en del der skal på trådes på garnet.