tirsdag den 29. januar 2008

Bølle huen




En bølle hue er det også blevet til i sidste uge ,denne hue er ikke stram i det det kan jeg ikke lide , derfor bøllehuen. den er strikket i mellemtykt garn med en tråd maskingarn det giver en god efekt.

hæklet flag og hjerte

Her fik jeg en tandstik i flaget og sat en knop på af pap, en perle kunne også sidde der . link til hvordan flaget hækles kommer her http://www.hendesverden.dk/handarbejde/hakling/strikket-flagranke-og-haklet-hjerte-4608/
Link til opskrift på hjertet kommer når jeg finder det ,efter søgen kan jeg se opskriften er der ikke mere.
et andet link med hjerter fandt jeg her måske de skal prøves en dag .





Nu hækles der flag og hjerter , hvad de skal bruges til fortæller jeg efter d 5 marts . Planen er at nålen jeg har sat i flaget som stang skal udskiftes med en stor tandstik eller lille pind som stangen

søndag den 20. januar 2008

trøje med mønster

Dato d 29 Februar-08 nu blev min trøje færdig og er ganske nyedelig

Dato 29 januar det går stille fremaf med trøjen med perler og strikket i strømpegarnet fra Solsikken, et dejligt garn og strikke af og som falder godt i mønsterstrik .





Jeg har fået begyndt på en trøje med mønster og strik med perler i mønster , planen er det skal være skiftevis med det hvide og grå mønster og de røde perler med siksakmønstere jeg har ingen opskrift jeg går efter så det bliver ret spændende hvad det ender med og hvordan det vil komme til og se ud . Trøjen bliver strikket i strømpegarn fra Solsikken et meget lækkert garn da det falder godt til ved mønsterstrik

lørdag den 12. januar 2008

De gamle knapper


Der er noget flot over de gamle knapper , mange af dem er fra min moders tid , jeg har også selv samlet en del , jeg bruger de gamle knapper ofte når jeg laver særlige ting ,så som den lille kuvertaske .

Kuverttaske


Denne lille kuverttaske fik jeg færdig i går og nu blev der syet to gamle knapper i og jeg har også sat denne gamle slipsenål på for og give personligt præg.Tasken er nem og hækle der går ca 50 g mellemtykt hæklegarn til den og pynt kan være som man selv syntes.

fredag den 11. januar 2008

Halstørklæde i silkegarn

Nu fik jeg lavet en opskrift på en hue i det skønne silkegarn fra Solsikken og med mønster der passer til halstørklædet . Opskriften kan ses hos Solsikken http://www.butik-solsikken.dk/gratis-opskrifter-43/tilbehoer-44/






Jeg fik pakke fra solsikken http://www.butik-solsikken.dk/garn-39/ og deri var den skønneste silkegarn , jeg satte en grå farve ved da jeg strikkede dette halstørklæde, jeg har dog ikke gjordt de faldende løkker så lange som i opskriften , Jeg tror der skal laves en hue også . En ros til Solsikken for den hurtige levering .

lørdag den 5. januar 2008

Sokke ( strømpestrik )

Dato d 29 Januar så langt er jeg nået på restestrømperne , i hvor er de bare grimme men varme det kan de da aligevel .



Jeg vil se om jeg kan få strikket et par strømper af mine rester i strømpegarn , jeg vil strikke et godt bredt stykke rib foroven på skaftet så sidder de godt , starten bliver med blåt .

tirsdag den 1. januar 2008

Grøn mix trøje med mønster

Her ses det det første forstykke til trøjen



Mit først påbegyndte strik den 1 Januar 2008 bliver en trøje med hulmønster ,kanterne på trøjen skal hækles , jeg strikker den i bommuldsgarn med 3 tråde der er sat sammen sort, grå og skarp grøn det blev det sjove mix her.


Det er kun forstykkerne der skal være med hulmønster ryg og ærmer strikker jeg nok i perlestrik ,det er glatstrik på opskriften ,men nu ser vi .