tirsdag den 11. november 2008

efterår -vinter og håndarbejde 2008-2009

Tasken efter filtning, det var egentlig Obama taske opskriften men jeg ændrede den lidt med knappen og hanken over tasken . Tasken er strikket i lidt tyndere garn end de tidligere tasker jeg har strikket. Garnet er fra garnefirmaet Solsikken .

Taske før filtning , stor ser den ud utroligt hvad en filtning kan gøre


Jeg var på stofmøllen i går og fandt dette smykke som jeg har sat på den lilla taske, der kan pyntes med meget forskelligt men denne pynt faldt jeg for.Denne lilla taske er strikket i Lana garn fra Solsikken der er brugt 10 nøgler, detaljen jeg har lavet er remmen den har jeg strikket knaphuller i så remmen kan gøres kortere hvis man ønsker det ved og knappe højere op på remmen , den lille firkant af stof tasken står på skal være foer i tasken ,det syntes jeg at kunne passe godt til den . Og pynt på tasken er jo efter ens smag og lyst


Opskriften er fra Drops nr 98-55 , Jeg har ikke fulgt opskriften helt min taske er strikket højere da min taske er filtet det er den ikke i opskriftenStrikket filtet hat og taske blev lige færdig her i travlheden, øvelse gør mester ,så jeg skal nok finde melodien med hatte og tasker.

En strikket filtet taske er det også blevet til , sjovt nok farven er forskellig på foto for det er samme garn og farvemix som der er brugt til hatten

En filtet hat blev det også til, den er strikket i 100 0/0 ren ny uld, jeg tror jeg vil sælge den hvis der kommer en og kan lide den farve, det skulle bare prøves af og lave en hat og filte den .

Fredag aften fik jeg det grønne pels halstørklæde færdig og det passer jo fint til mine grønne bukser

Ind imellem hæklerierne blev det til denne halsedisse til en 2 1/2 år ca alt efter størrelsen på barnet, halsedissen er strikket i strømpegarn.I dag blev det til lidt hækling af en grydelap med hjerter , nu skal jeg havde lavet en makker til .
En hue i Mixet strømpegarn er det også blevet til og når man ikek lige har et hovet til huen så kan en balon da bruges.
Dette kalder jeg en sjalstrøje , jeg mangler og få sy knapperne i, sjalstrøjen er en størelse der kan passe alle, måske vil jeg sælge den hvis nogen får interesse for den .
Efteråret og håndarbejde hænger sammen med mig når de kolde dage kommer og mørke aftener så tager jeg igen håndarbejdet frem .


Der er ikke noget mere dejligt end kan trylle noget frem man har lavet selv enten med og strikke eller hækle

Dette er et halstørklæde i pelsgarn der er blevet lavet , jeg vil nu havde lavet nogen flere pelshalstørklæder i løbet af vinteren.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Perfekt matchende halstørklæde og en rigtig sød og julet grydelap.
KH Birthe